Treasure hunt La Mesteceni

În fiecare duminică din luna mai îi provocăm pe cei mici la treasure hunt. Cum funcționează? Aceștia pornesc în căutarea comorii din inima naturii, se împrietenesc, se joacă și descoperă munca în echipă.

Nouă ne plac provocările, voia bună, timpul de calitate petrecut alături de cei dragi și aromele intense a preparatelor din bucătărie. Ne-am gândit să vă provocăm și pe voi la experiențe pe care veți dori să le repetați de câte ori aveți ocazia.

La Mesteceni, ca de fiecare dată, este vorba despre familie, prieteni, gusturi savuroase, relaxare, aer proaspăt.

De modalități inedite de petrecere a timpului liber nu vă preocupați, vă dăm noi câteva idei pe care nu le veți regreta dacă le puneți în aplicare.

Vă lăsăm aici câteva poze de la ultima noastră aventură. Ne-am cățărat, am alergat, am săpat și ne-am bucurat de natură.  Vă invităm și pe voi să pornim împreună în următoarea aventură. Dar înainte avem câteva sfaturi utile pentru voi. Vârsta recomandată este peste 6 ani, ținând cont de faptul că trebuie să deșlușim textul cu indicii. Copiii vor fi supravegheați pe tot parcursul traseului, așadar dacă sunt pitici care vor să participe îî vom ajuta cu mare drag. Datorită faptului că evenimentul se desfășoară afara, ținuta să fie una sport pentru a ne putea distra în voie.

Treasure hunt

De fiecare dată începem la ora 16:00. Durata? Aproximativ o oră și 30 de minute.

În cazul în care vremea nu este de partea noastră, nu va reprezenta niciun impediment în calea distracției. Îmbrăcăm hainele potrivite și pornim în drumeție.

După atâta joc și joacă vine și pofta de mâncare. Vă invităm la masa, ca de fiecare dată, cu preparate gătite cu drag pentru voi și cu licori răcoritoare numa bune pentru a răsplăti  găsirea comorii.

Pentru mai multe informații ne găsiți cu entuziasm la telefon: 0754 041 508 sau info@lamesteceni.ro.

Ne vedem în scurt timp pentru super distracție și delicatese culinare în inima naturii, La Mesteceni!

treasure hunt