Povești de familie La Mesteceni

În data de 20 martie sărbătorim ziua internațioanlă a spunerii de povești și cum altfel am putea să o sărbătorim dacă nu în sânul familiei La Mesteceni.

Vă invităm la o seară relaxantă alături de singurul coach Relax Kids acreditat din România, Adriana Gog.

Sesiunile Relax Kids dedicate întregii familii au scopul de a crea timp special pentru fiecare familie, de a oferi momente de conectare între părinți și copii într-un mod relaxant și distractiv.

Începem la ora ⏰ 19:00⏰ cu o cină ușoară (a la carte) după care, începând cu ora ⏰ 20:00⏰ , ne mutăm într-un spațiu special amenajat pentru a ne bucura de compania celuilalt, iar Adriana Gog ne va purta pe tărâmuri magice prin intermediul minunatei ei voci (cei care nu ați auzit-o spunând povești vă invităm să o ascultați aici:

Participarea la eveniment este gratuită

Având în vedere că locurile sunt limitate, va trebui să vă înregistrați 📝 aici  📝 până cel târziu în data de 19 martie 2018 ora 18:00. Vă rugăm să furnizați o adresă de e-mail validă, deoarece acolo veți primi confirmarea înscrierii.

Despre Relax Kids Romania

Relax Kids este o metodă unică ce se desfășoară în 7 pași. Se începe cu o etapă energizantă și antrenantă de MIȘCARE în care toți cei prezenți aleargă, dansează și se mișcă, bucurându-se cu mic cu mare.

Urmează JOCURI distractive care au un rol foarte important în exprimarea emoțiilor și în îmbunătățirea interacțiunii sociale, ajutându-i pe copii să se conecteze cu adevărat cu părinții lor și cu ceilalți copii prezenți.

Se fac apoi câteva exerciții de STRETCHING, foarte benefice pentru întinderea și relaxarea mușchilor. Se continuă cu MASAJ, un masaj pe care și-l fac părinții și copiii unii altora. Este o etapă specială pentru copii și părinți, atingerea fizică blândă, relaxantă ducând la o conectare adevărată, profundă și conștientă.

Copiilor le place în mod deosebit această etapă prin care ei se pot conecta cu adevărat cu părinții lor și care îi face să fie mai calmi, mai empatici, mai conștienți de ceea ce simt cei din jurul lor.

Masajul îi ajută pe toți cei prezenți să se elibereze de orice exces de tensiune pe care o resimt la nivelul mușchilor și să se bucure de senzația de relaxare din corp. Apoi se ajunge la RESPIRAȚIA ADÂNCĂ în care copiii și părinții vor învăța respirația diafragmatică prin inspirații adânci și expirații lungi.

Când respirăm adânc este imposibil să fim într-o stare emoțională intensă. Respirând natural, liniștit, adânc, copiii și părinții ajung evident într-o stare calmă și tăcută, simțind senzația de relaxare interioară.

În etapa de AFIRMAȚII POZITIVE copiii și părinții stau în cerc și fiecare pe rând spune ceva pozitiv despre el sau despre ceilalți, iar acest lucru îi ajută cu adevărat să fie mai optimiști, să aibă o încredere mai mare în forțele proprii, să le crească stima de sine. Se spun afirmații de genul: „Am încredere în mine!”, „Sunt minunat!”, „Sunt puternic!”, „Sunt fericit!”. Iar cu cît copiii repetă aceste afirmații cu atât vor simți mai puternic aceste lucruri și se vor comporta în consecință („So I say, so I feel, so I behave!”).

Prin afirmațiile pozitive pe care copiii și părinții și le adresează unii altora se creează niște momente unice,speciale, cuvintele având o putere uimitoare care au darul de a cimenta legăturile din cadrul familiei. Iar în final, copiii și părinții stau culcați și sunt aduși în starea de RELAXARE profundă cu ajutorul poveștilor de relaxare.

Poveștile de relaxare sunt povești de reprezentare mintală, de vizualizare cu ajutorul cărora părinți și copii ei își vor imagina că stau în iarba moale, că zboară printre stele sau că plutesc pe nori pufoși. Ascultând împreună poveștile de relaxare, culcați, îmbrațișați, sub o pătură moale, se creează astfel momentul perfect pentru fiecare familie.

Aceasta este întâlnirea Relax Kids dedicată familiei, o întâlnire în care învățăm să ne apreciem mai mult unii pe alții, părinți și copii, și împreună să apreciem lucrurile simple, cele care dau sens vieții noastre.