piscină La Mesteceni

Ne bălăcim la piscină La Mesteceni

E oficial! Am deschis sezonul de bălăceală și relaxare în inima naturii, la piscină La Mesteceni. Prognoza pentru următoarea perioadă se anunță cu temperaturi ridicate, mângâieri de soare, cocktail-uri răcoritoare și gustări delicioase.

Cocktail La Mesteceni

Vă așteptăm cu zâmbete și șezlongul pregătit de plajă zilnic, de luni până duminică la bazinul pentru adulți sau cel pentru copii.

Pentru că ne dorim să oferim servicii de calitate, limita locurilor la piscină este de 60 fără posibilitatea de a suplimenta, evitând astfel aglomerarea. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere.

Ne-am gândit că poate aveți câteva curiozități înainte să ne treceți pragul:

ACCESUL

PROGRAM PISCINĂ 09:00 – 21:00

Spațiul de relaxare amenajat cu piscinele –adulți, copii , terenul de sport și locul de joaca pentru copii a fost creat pentru oaspeții pensiunii în ideea de a le oferi clipe de relaxare și liniște, nu departe de oraș. Fie că sunteți clienții restaurantului sau ai camerelor, oaspeții noștri au exclusivitate în incinta spațiilor La Mesteceni.

REZERVĂRILE

Până la data de 1 iunie rezervările la piscină se fac telefonic ( 0754 041 508) în limita locurilor disponibile. Din 1 iunie inclusiv recomandăm ca rezervările să se facă online deoarece cele telefonice sunt aproape imposibil de gestionat în zilele cu flux mare de oameni.

Rezervările achitate cu cardul se pot face cu 7 zile înainte și trebuie revedicate până la ora 10.30 în ziua sosirii. Funcționarea noastră cu toată capacitatea ocupată de la 10.30 ne ajută și în organizarea fluxului de servicii la restaurant și barul de la piscină.

De asemenea anularea poate fi făcută fără niciun cost suplimentar pâna la ora menționată anterior. În timpul săptămânii aveți la dispoziție 2 ore să ajungeți după ora la care ați făcut rezervarea.

Loc de joacă La Mesteceni

ALIMENTE ȘI BĂUTURI DIN EXTERIOR

Pentru că locul a fost gândit ca o variantă de relaxare completă apreciem consumul tuturor serviciilor să fie făcut din incinta locației noastre. Ne dam tot interesul în a avea un meniu pe toate gusturile, preparat corect. Alimentele aduse din exterior ținute în condiții improprii lângă șezlong și consumate ulterior pot avea repercusiuni asupra noatră, cât și asupra oaspeților noștri.

APA

Apa din bazine este permanent filtrată și tratată astfel încât să corespundă normelor de igienă și sănătate publică.

Încălzirea apei se face cu ajutorul celor 8 panouri solare și este menținută la temperatura optimă de utilizare cu ajutorul unei pompe de căldura aer-aer. Din acest an, 2018,  pentru a nu avea fluctuații mari de temperatură în apă, am achiziționat o pompă de căldură. În funcție de vreme sau de numărul zilelor însorite temperatura poate varia. De asemenea diferența mare de temperatură între noapte și zi influențează temperatura apei în prima jumătate a zilei. Temperatura are o medie de 26 grade dimineața și ajunge înspre 29 spre prânz.

La bazinul de copii încălzirea se face electric, din acest motiv în prima parte a zilei apa este mai rece și în a doua se încălzește.

DIMENSIUNILE

Bazinul de adulți are 7mX14mX1,5m nu suficient de mare ca să performezi în înot dar suficient de adânc ca să ai nevoie de colac daca nu știi să înnoți. Este o variantă ideală, zicem noi, de a te răcori și relaxa într-o zi însorită de vară.

Bazinul de copii  are 4mX5mX0,5m.

Bazin copii

Acum că știi, tot ce ai de făcut este să te îmbraci de soare și bălăceală, să aduci cu tine buna dispoziție… de restul ne ocupăm noi. Ne găsești și pe Facebook și Instagram, să te asiguri că nu pierzi nicio noutate despre activitățile din inima naturii.