Începem anul 2019 cu vești bune!

În primul rând: La Mulți Ani!

Sperăm ca noul an să vă aducă fericire și armonie, atât în viața personală cât și în cea profesională. Până la urmă e important ca la finalul exercițiului, când tragem linie, să fim fericiți. Motiv pentru care am decis să facem și noi câteva schimbări. Schimbările sunt în bine, nu vă faceți griji 🙂

Pensiunea La Mesteceni - masa plină

Ne-am pregătit pentru iarnă.

Când spun că ne-am pregătit, spun că o îmbrățișăm cu tot cu minunatul peisaj pe care zăpada așternută peste toată natura care ne înconjoară, alături de un șemineu pe care l-am instalat pe terasă, astfel încât să putem să ne bucurăm de noul meniu de iarnă special conceput pentru a intra în lumea senzorială pe care ne dorim să o explorăm împreună.

Meniul îl puteți consulta aici.

Pensiunea La Mesteceni - iarnă

Împreună pentru protejarea naturii

Am început și implementat pași concreți pentru a proteja natura care ne înconjoară. Tabloul în care ne aflăm este unul minunat și ne dorim să se bucure de el nu doar noi și voi, ci și, vorba lui Ștefan Cel Mare, urmașii, urmașilor noștri.

Nu aveți de ce să va facți griji, nimic din ce am implementat nu vă ”deranjează” în vreun fel, dar suntem conștienți de faptul că singuri nu putem să salvăm planeta, așadar vă invităm și pe voi să fiți alături de noi.

Pensiunea La Mesteceni - protejăm mediul

Surprize

Mai avem multe suprize, de la bucătărie până la amenajarea interioară, dar vă lăsăm pe voi să le descoperiți, imediat după ce ne treceți pragul.

Pensiunea La Mesteceni - Slanină prăjită

P.S.

Dacă faceți rezervare pentru oricare zi de sâmbătă și / sau duminică vă așteptăm cu o surpriză.