Experiențe noi @La Mesteceni

De multe ori te-am invitat în inima naturii pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi, de a scăpa de agitația orașului, pentru aerul proaspăt, relaxare, bălăceală la piscină, preparate care să-ți potolească foamea și pofta de ceva gustos.

A venit momentul să mergem și mai departe, să transformăm experiența ta La Mesteceni în ceva unic, la care să (re)vii cu drag și să-ți dorești să nu mai pleci. Sau, cel puțin să pleci cu un sentiment de însemnătate și împlinire. Să pleci zâmbind.

Un proiect la care lucrăm de 2 ani, poate și mai bine. Dar știți cum e… socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Ideea este că după piedici, un du-te – vino alert, multe acte și puțin timp disponibil, realizarea cea mai mare este că am reușit să demarăm proiectul, în al 10-lea an de la deschidere.

,, M-am gândit, m-am răzgândit și apoi m-am hotărât. L-am poziționat, apoi l-am mutat și în final l-am reorganizat.  Sigur, va fi soluția pentru zilele ploioase de vară, cele mohorâte de toamnă și cele friguroase de iarnă”. – Ioana

Probabil în acest moment credeți că este vorba de un SPA. Nu ne-am aventura să-l denumim așa. Nu suntem siguri că este conceptul potrivit pentru ceea ce ne dorim să realizăm. Mai degrabă este vorba de un retreat simplist și simplu dar care avem convingerea că va da senzația de bine, de frumos, de acasă. Vederea va fi mirifică din orice colț, orientată spre natură și focusul va fi pe relaxarea minții prin amintiri frumoase.

,, Fiecare loc, colțisor va crea în mintea noastră, a celor din generația mea, amintiri frumoase legate de copilărie și dor de frumos. Imagini. Miros. Gust. Atingeri. Preocupări. Mai multe nu știu să vă spun” – Ioana

Va fi totodată locul tău de relaxare și încărcare cu energie pozitivă împreună cu familia, prietenii, cei dragi.  Locul în care pentru câteva ore vei uita complet de probleme, îți vei limpezi mintea sau îți vei amplifica la maxim starea de bine.

Voiam să îl dăm în folosință în 2018, când am împlinit 10 ani, dar se pare că timpul mai are răbdare. Cu speranța că iarna viitoare putem bea un ceai de măcieșe la gura șemineului, o să revenim cu detalii pe parcursul acestui proces în construirea locului tău de suflet. Momentan putem spune doar atât, locația a prins contur, muncim de zor cu drag și spor. Finalul va fi o surpriză. Una plăcută.