carduri cadou

Din vouchere de vacanță în carduri cadou

Vă povesteam într-un articol anterior că dacă dețineți vouchere de vacanță Cheque Vacances și Edenred vă așteptăm la Pensiunea La Mesteceni să vă bucurați de ceea ce natura și serviciile noastre gândite atent pentru voi vă pot oferi. Condiția era să aveți minim o noapte de cazare.

Ei bine, situația se schimbă. Ne-am gândit că deși e ultima lună de vară, anotimpul va sta alături de noi o perioadă mai lungă de timp și ar fi o pierdere să nu beneficiați de serviciile pensiunii după bunul vostru plac.

Vrei să-ți decontezi voucherele de vacanță? Vino la noi să le schimbi în carduri cadou. Ceea ce înseamnă că contravaloarea voucherelor de vacanță va fi transferată pe acel card de care vei beneficia la fiecare vizită. Mai exact, cu acel card vei putea plăti orice serviciu disponibil în perioada respectivă.

Dacă timpul nu-ți permite să ne treci pragul cu siguranță va fi un cadou perfect pentru prieteni și familie de a se relaxa, sau a-și suprinde papipele gustative cu preparate delicioase.

Bine de știut este faptul că valoarea minimă care poate fi încărcată pe cardurile respective este de minim 300 RON, iar valabilitatea lor este în funcție de soldul disponibil.

Serviciile pentru care puteți plăti cu cardul respectiv:

  • Restaurant | Bar | Terasă Restaurantul pensiunii este deschis tot timpul anului și vă îmbie cu preparate delicioase, deosebite, servite într-o atmosferă familială și prietenoasă, indiferent dacă sunteți sau nu oaspeții pensiunii. Terasa este deschisă în funcție de condițiile meteo, iar când temperaturile permit devine locul ideal de a lua masa sau pentru a bea un cocktail răcoritor înconjurat de natură.Aici găsiți meniul pentru a vă face o idee ce opțiuni puteți alege
  • Zona bazinelor –Vă propunem modalități inedite de petrecere a timpului liber, în funcție de vârstă, la bazinul pentru adulți sau cel de copii. Locul de joacă cu nisip, leagăne și tobogane poate fi alegerea perfectă. Susținem tot ce înseamnă mișcare, distracție, voie bună și relaxare, așadar vă puteți bucura de terenul de sport sau de o lectură bună în hamac.
  •  Cazare – Pensiunea dispune de 10 camere: 8 camere standard twin și 2 camere confort double.

Pentru a intra în posesia cardurilor respective te așteptăm La Mesteceni cu voucherele de vacanță, zilnic, în intervalul orar de funcționare a pensiunii. Pentru mai multe detalii suntem la un telefon distanță 0754 041 508. Totodată ne poți scrie pe e-mail, Facebooksau Instagram