Autobuzul M16 te aduce La Mesteceni

Sunt multe momentele în care îți dorești câteva clipe de liniște și relaxare după ce toată ziua bună ziua este unde du-te vino continuu. Ba du-te la birou, ba fii multitasking, ba mai plimbă-te cu treburi prin oraș, du copiii la școală, cumpără mâncare la pisică sau câte și mai câte treburi zilnic care de obicei necesită rezolvare imediat. La fel de clar că toate trebuie făcute este și faptul că ai nevoie de un moment de respiro, pentru tine, să-l petrecei cu cei dragi.

Prin urmare noi te-am invitat de fiecare dată în inima naturii, La Mesteceni. Când simți nevoia să te eliberezi, să petreci timp de calitate, să fugi pur și simplul de zumzetul orașului și să-l asculți pe cel minunat al naturii, să savurezi un preparat cu bun gust sau ceva de băut, noi te vom aștepta tot timpul cu zâmbete și brațele deschise.

Nu este deloc dificil să ajungi la noi. Suntem la câțiva pași de Cluj. Aaa…chiar și așa transportul era problema? Erați o gașcă mai mare sau o familie numeroasă care depășea numărul locurilor din mașina personală. Sau poate șoferul ar fi vrut să-și delecteze papilele cu ceva gustos alături de un vin. În fine. Parcă tot timpul era ceva care vă încurca planurile în materie de transport. PÂNĂ ACUM.

La noi lunea vine cu vești bune. Localnicii comunei Ciurila au făcut o petiție prin care au solicitat ca transportul public să facă legătura între localitate și Cluj – Napoca. Începând de azi, 13 mai 2019 să ajungi în inima naturii va fi atât de simplu. Urci în autobuz și în câteva clipe ai ajuns în oaza ta de liniște.

Compania de Transport Public Cluj Napoca SA suplimentează programul de transport în zilele lucrătoare pe linia M16 care are traseul Piața Ștefan cel Mare – Făget – Ciurila.

Îți vom arăta mai jos că orele de plecare și întoarcere se potrivesc perfect nevoilor tale. Parcă tot universul a complotat ca tu să te poți bucura de momente minunate și aer proaspăt La Mesteceni. Este perfect dacă te gândești să vii pentru mic dejun, prânz sau cină. Sau în zilele în care vei dori să vii la piscină când aceasta va fi deschisă.

ORARUL LINIEI M16

LUNI – VINERI – valabil din 13.05.19

OPERA (Piața Ștefan Cel Mare) PRIMĂRIA CIURILA
05:50 06:30
07:20 08:00
10:00 10:40
13:35 14:20
15.25 16:05
17:45 18:25
20.05 20:40

SÂMBĂTA – DUMINICĂ – valabil din 23.06.2018

OPERA (Piața Ștefan Cel Mare) PRIMĂRIA CIURILA
09:00 09:40
18:00 18:50

Mai exact, traseul și stațiile vor fi Opera – Silviu Dragomir – Meteor – Drum Făget – Dianei Vest – Vila Tusa Sos – M. Centru Vârstnici – M-Sălicea V – M-Ciurila N – M Primăria Ciurila și M Primăria Ciurila – M Ciurila E – M- Sălicea E – M-Centru Vârtsnici – Vila Tusa – Dianei Est – Dacia Service – Calea Turzii – Gheorghe Doja – P-ta Cipariu Nord – Piața Avram Iancu – Teatru.

Așadar, începând de azi, nu mai ai niciun motiv să nu te bucuri de natură, atmosfera relaxantă și preparetele de La Mesteceni împreună cu cei dragi.

Te așteptăm cu entuziasm să ne treci pragul! Recomandarea noastră este să suni înainte pentru a vedea disponibilitatea locurilor la numărul  ☎0754 041 508