Pensiunea La Mesteceni

Ai vouchere de vacanță? Te așteptăm la noi!

Vara e în toi, iar temperaturile din termometre indică un singur aspect: trebuie să mergi în vacanță. Indiferent că alegi muntele, marea, un oraș turistic cheful de ducă se amplifică vara și singurele activități de care ai chef sunt drumețiile, plimbările, să te bălăcești, să stai la plajă, să te relaxezi pe terase sau pur și simplu să te bucuri de ce natura îți poate oferi.

Plănuiește concediul perfect. Ai vouchere de vacanță? Te așteptăm la noi! Singura condiție pentru a folosi voucherele de vacanță este ca acestea să fie emise de către Cheque Dejeuner sau Edenred și să optezi pentru minim o noapte de cazare în unitatea noastră. Ca urmare, cu acele bonuri valorice se decontează serviciile de bar, restaurant, piscină.

La doar câțiva pași de Cluj, te așteptăm în inima naturii, la Pensiunea La Mesteceni. Dacă ești în căutarea unei locații unde să te deconectezi de la agitația orașului, să simți aerul proaspăt al naturii, să te încarci cu energie, să-ți surprinzi papilele gustative cu delicatese sau să te bălăcești cât e ziua de mare și să te profiți de soare pe un șezlong, căutarea locului ideal a luat sfârșit.

Pensiunea dispune de 10 camere, bar, restaurant cu terasă și piscine. Zona piscinelor include două bazine, unul pentru adulți și unul pentru copii, teren de sport și loc de joacă. Pentru confortul dumneavoastră capacitatea maxima admisă la piscină este de 60 de locuri în limita celor 60 de șezlonguri din dotare.

Totodată aveți ocazia de a explora împrejurimile:

Cheile Turzii – O rezervație naturală protejată, Cheile Turzii oferă un peisaj carstic de o rară sălbăticie: stânci înalte și abrupte, creste ascuțite, turnuri de piatră, vâlcele pietroase, grohotișuri, arcade .

Salina Turda – Zăcămintele de sare din Transilvania s-au format cu 13,5 milioane de ani în urmă, într-o mare cu adâncime redusă și sub un climat tropical foarte cald. Stratul de sare se întinde pretutindeni în subsolul Transilvaniei, având o grosime de cca 400 m.

Municipiul Cluj – Napoca – Își invită astăzi contemporanii să descopere aerul medieval al străzilor sale, frumusețea arhitecturală a construcțiilor, dar și pe cea din sufletul oamenilor, modelat de-a lungul secolelor de condițiile geografice, economice și istorice, dar și de influențele culturale, care i-au făcut renumiți pe ardeleni prin seriozitate, chibzuință și cumpătare.

Nu mai pierde vremea, împachetează cele necesare și acordă-ți momente de răsfăț pentru tine și cei dragi. Te așteptăm cu drag să ne treci pragul pentru a te bucura de frumușetea naturii, a împrejurimilor și să te relaxezi prin serviciile atent gândite pentru confortul oaspeților noștri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *