Bine ați venit la Lamesteceni.ro, operat de către TBH COMSERV SRL, CUI: 49009878, J12/4547/2023, adresa:Cluj, Salicea nr. 86, Romania, destinația dvs. preferată pentru cazare, relaxare la spa, experiențe culinare excepționale și momente de răsfăț la piscina exterioară. Pentru a vă asigura că experiența dvs. este lipsită de griji și plăcută, vă rugăm să citiți politica noastră de livrare și anulare.

 1. Politica de Livrare:
  • Pentru rezervările online, confirmați că informațiile furnizate sunt corecte și complete.
  • Pentru a finaliza o rezervare, este necesară plata în avans a unui avans sau a sumei complete, în funcție de politica specifică a pachetului sau camerei selectate.
  • După confirmarea plății, veți primi un e-mail de confirmare, care va servi drept dovadă a rezervării dvs.
 2. Politica de Anulare:
  • Pentru a anula o rezervare, vă rugăm să ne contactați cu cel puțin 48 de ore înainte de data programată pentru sosire. Pentru anulări făcute în termen de 48 de ore de la data sosirii, s-ar putea aplica penalități.
  • Pentru anulări timpurii sau întârzieri la sosire, nu se va returna suma achitată în avans sau avansul plătit.
  • Politicile de anulare pot varia în funcție de tipul de cameră sau pachet selectat. Vă rugăm să verificați termenii și condițiile specifice ale rezervării dvs.
 3. Modificări ale Rezervării:
  • Pentru a face modificări ale rezervării dvs., vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Modificările sunt supuse disponibilității și pot fi supuse unor taxe suplimentare.
 4. Nerambursabilitate:
  • Anumite oferte și pachete pot fi nerambursabile. Vă rugăm să verificați termenii și condițiile specifice ale ofertei sau pachetului înainte de a finaliza rezervarea.

Ne angajăm să vă oferim o experiență de neuitat la Lamesteceni.ro și să vă asigurăm că politica noastră de livrare și anulare este transparentă și echitabilă. Pentru întrebări suplimentare sau asistență, nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm în curând!