Orar nou

Perioada care tocmai a trecut 😊și cea care tocmai a început😏 este pentru domeniul în care activăm cel puțin neprietenoasă. 👊Da’ nu-i bai pentru că știm că întotdeauna după ploaie vine soare și va fi bine cât de curând.🍀🌞
👉Creșterea costurilor cu cheltuielile curente, fluctuațiile de stoc și preț la materiile prime, lipsa de personal și greutățile financiare pe care toți le resimțim ne afectează și nouă activitatea. 👊Da’ nu-i bai că noi suntem tot aici, chiar dacă suntem puțini suntem cei buni, chiar dacă vom fi cu program redus vom fi exact atunci când ai tu nevoie de relaxare și de frumos.
Așadar, ne-am decis așa:
💌LUNI va fi închis. O să folosim ziua de luni pentru curățenia generală, pregătirea săptămânii ce urmează și nu în ultimul rând pentru noi. Să ne tragem sufletul.
💌MARȚI și MIERCURI vom avea meniu restrâns cu doar anumite preparate disponibile și noi, echipa, vom fi în formație restrânsă. Poate n-ar fi rău să suni înainte să te pornești către noi să vezi dacă preparatul tău preferat este scos din cuptor sau dacă un altul deja pregătit îți face deja poftă.
💌JOI – DUMINICĂ suntem echipă completă și încercăm, ca și până acum, să-ți satisfacem toate poftele.🤗
☎️0371 789110 tasta 0