Măsuri de funcționare în timpul COVID-19 la piscină

Vara e pentru stat la soare, bălăceală și savurat cocktail-uri reci pe marginea piscinei. Când avem voie la piscină? Încă nu știm. Dar dorim să vă aducem la cunoștință măsurile pe care noi le vom implementa, pentru că, nu-i așa, înainte de toate nu uităm vremurile pe care le trăim și faptul că sănătatea și siguranța sunt pe primul loc.

Studiile arată că virusul nu trăiește în apa din piscine pentru că clorul îi este fatal. Trebuie să avem grijă însă la celelalte suprafețe.

#DozaDeVeștiPozitiveDeLaMesteceni pentru piscină și spațiile de agrement:

 • Am mărit plaja pentru șezloange astfel încât să asigurăm o distanță minimă recomandată de către autorități și pentru a putea face igienizarea corespunzător noilor reglementări. Din acest motiv vom reduce capacitatea maximă admisă la 30 adulți și maxim 10 copii (la care se adugă cei cazați la noi, car, desigur, pot să fie familii cu copii). Pentru a putea controla limita copiilor prin sistemul de rezervări, din acest an toti copiii vor fi tarifați.
 • Accesul în incintă se va face la fel ca până până acum, prioritar va fi cel pe bază de rezervări online. Am creat 3 intervale orare pentru a asigura un flux controlat de persoane și pentru a răspunde solicitărilor voastre din sezoanele anterioare: Enjoy – acces între 9.00-14.00, de luni până vineri; Relax – acces între 15.00-20.00, de luni până vineri și All day – acces intre 12.00-20.00, de luni până duminică. Toate 3 variantele vor fi disponibile atât pentru copii cât și pentru adulți.
 • Am reorganizat circuitele în zona de agrement astfel încât să controlăm intrarea persoanelor care au acces la bazine separat de persoanele care vor intra pe terenul de sport și locul de joacă.
 • Accesul în zona bazinelor se va face exclusiv pe baza codurilor de acces de pe brățări. Pentru a putea gestiona, monitoriza și controla eficient fluxul de persoane din incintă, purtarea brățărilor va fi obligatorie.
 • Locul de joacă și terenul de sport vi le punem la dispozitie în  mod gratuit, dar utilizarea acestora se va face doar după completarea acordului parental, unde este cazul. Veți găsi doze de dezinfectant astfel veți putea dezinfecta jucăriile ori de câte ori considerați că e necesar.
 • Am relocat locul de joacă astfel încât și piticii care servesc masa la noi să se poata bucura de el. Este nou-nouț si cu multe surprize.
 • Spațiile comune vor fi dezinfectate zilnic suplimentar conform noilor norme de igienă. Această dezinfecție se va face cu substanțe avizate de Consiliul Național al Biocidelor pentru alimentația publică.
 • În băi și vestiare veți găsi cartonașe “Dacă credeți că acest spațiu trebuie curățat vă rugăm dați acest cartonaț oricărui dintre colegii noștri”. Vă mulțumim pentru implicare.

Important!

 • Tratarea apei din bazinele noastre se face pe bază de clor; dozarea clorului se realizează automat, iar concentrația va fi ridicată la valoarea maximă admisă conform legislației în vigoare, concentrație care duce la dezactivarea virusului. La fel ca până acum, se vor efectua analize de cel puțin 3 ori pe zi privind calitatea apei.
 • Va rugăm intrați în bazine de pe covorașul cu dezinfectant.
 • Pentru o igienizare optimă a suprafețelor, în acest sezon șezloangele nu vor avea salteluțe.
 • Serviciile barului de la piscină vor fi exclusiv pentru cei care au achitat accesul și va funcționa dupa urmatorul orar: L-V între 10.00-12.00 și 16.00-18.00 și S-D – 10.00-20.00.

Vom reveni cu noutăți de îndată ce le aflăm! Până atunci vă așteptăm la aer proaspăt pe terasă.

Dorim să vă reamintim că momentele la Mesteceni sunt despre natură, relaxare și servicii de calitate și vom lua toate măsurile necesare pentru a fi în siguranță și a fi confortabili. Așteptăm să ne vedem cu bine și la bălăceală!