Pensiunea La Mesteceni

De făcut

In timpul saptamanii de marti-vineri preparatele noastre de bar le puteti achizitiona de la barul restaurantului. 

Pentru a vă rezerva locul la piscină, vă rugăm să apăsați butonul ”🛒 Rezervare piscină” din dreptul fiecărui acces în parte.

Rezervare piscină

Interval orar

Tarif lei

15 iunie – 15 septembrie 2022

ALL DAY adult 
Include acces vestiar, șezlong, teren de sport
 

11:00 – 19:0085 lei
ALL DAY copii (0 – 12 ani) 
NU include șezlong. Include acces vestiar, teren de sport și loc de joacă
11:00 – 19:0040 lei
WEEKEND Vibe adult cu DRINK PASS inclus

Include acces vestiar, șezlong, teren de sport,

10:00 – 20:00175 lei
WEEKEND Vibe copii (0 – 12 ani) cu DRINK PASS inclus
NU include șezlong. Include acces vestiar, teren de sport și loc de joacă
10:00 – 20:0090 lei
Relax adult
Include acces vestiar, șezlong, teren de sport
15:00 – 20:0060 lei
Relax copii (0 – 12 ani)
NU include sezlong. Include acces vestiar, teren de sport și loc de joacă
15:00 – 20:0030 lei
Enjoy adult
Include acces vestiar, teren de sport și loc de joacă
09:00 – 14:0050 lei
Enjoy copii (0 – 12 ani)
NU include sezlong. Include acces vestiar, teren de sport și loc de joacă
09:00 – 14:0025 lei

Rezervare piscină

 

Pentru a vă rezerva locul la piscină, vă rugăm să apăsați butonul ”🛒 Rezervare piscină” din dreptul fiecărui acces în parte.

 • Alegeți nivelul de acces pe care-l doriți
 • Alegeți luna și ziua când vreți să veniți la piscină
 • Introduceți numărul de adulți și de copii pentru care doriți să achiziționați accesul la piscină
 • Apăsați butonul ”Rezervă”
 • Verificați informațiile și dacă totul este în regulă apăsați butonul ”Continuă cu finalizarea”
 • Completați detaliile de facturare și apăsați butonul ”Plasează comanda”
 • Veți fi redirecționați către euplătesc.ro, unde va trebui să introduceți datele bancare pentru a achita locul la piscină.
 • Rezervarea este finalizată doar după ce aceasta a fost achitată.
 • Dacă procesarea cardului dvs s-a făcut cu succes veți primi mail-urile de confirmare ale rezervării (unul de la euplatesc.ro si unul de la info@lamesteceni.ro)

Foarte important: Orice copil cu vârsta sub 18 ani trebuie să fie însoțit și supravegheat de un adult.
Mai multe informatii despre Regulamentul de ordine interioara gasiti aici.

DRINK PASS

DIN 2 IULIE! Pentru ca totul să îți fie la îndemână.

De când?
Din acest sezon am gândit o zonă de open bar din care să vă serviți cu cele mai cerute produse. În toate weekendurile începând cu 2 iulie îl vom amenaja în spațiul barului de la piscină. Astfel, toate îți vor fi aproape.
Ce produse?
Apă plată și gazoasă, suc carbogazos gama Pepsi, suc natural de mere, homemade icetea green&mint, bere Tuborg la draft, vin alb și roze cramele Recaș, cafea și specialități de cafea Lavazza. Zilnic, între 11.00-12.00 si 16.00-17.00 vă servim vafe înghețată de ciocolată și vanilie, fructe de sezon și porția de sărături.
IMPORTANT! Pentru copiii 0-2 ani in contravaloarea DRINK PASS-ului achitat (40 lei) puteți solicita de la recepție un bon valoric ce îl puteți utiliza la plata oricăror alte servicii din oferta noastră.

 

Bine de știut

 • Zona piscinelor este exclusiv pentru cei care au achitat accesul de intrare. Intrarea se face pe baza brățărilor(acceselor) ce trebuie revendicate de la recepție.
 • Accesul cu animale de companie este interzis
 • Pentru confortul dumneavoastră capacitatea maxima admisa este de 50 de adulți în limita celor 50 de șezlonguri din dotare și maxim 10 copii sub 12 ani
 • Alimente și băuturi aduse din exterior NU sunt permise
 • Dimensiuni bazin:
  • adulți 14mX7mX1,5m
  • copii 4mX5mX0,5m
 • Apa este filtrată automat și încălzită cu pompe de caldură
 • Aici puteți să citiți mai multe informații legate de regulile casei 😊

La noi copiii se vor bucura de aer curat, mâncare sănătoasa, dar și de un loc de joacă special amenajat pentru ei. Spațiile destinate celor mici sunt dotate cu jocuri și jucării menite să transforme șederea la noi într-una cât mai plăcută și interesantă.

Locurile de joacă din incinta pensiunii La Mesteceni sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3-10 ani.

Mini terenul de sport este amenajat cu spații în cadrul cărora se pot practica următoarele sporturi: tenis cu piciorul, baschet, minifotbal, astfel aveți ocazia de a vă bucura de activități sportive împreună cu familia și prietenii dumneavoastră.

Galerie foto

De văzut

Municipiul Cluj-Napoca

Încărcat de istorie, dar deopotrivă promotor al unora dintre cele mai moderne idei și premiere românești și internaționale, Cluj-Napoca este atestat de peste 2000 de ani. Era cunoscut în Evul Mediu pentru prosperitatea sa și, de aceea, a fost supranumit „Orașul Comoară”. El își invită astăzi contemporanii să descopere aerul medieval al străzilor sale, frumusețea arhitecturală a construcțiilor, dar și pe cea din sufletul oamenilor, modelat de-a lungul secolelor de condițiile geografice, economice și istorice, dar și de influențele culturale, care i-au făcut renumiți pe ardeleni prin seriozitate, chibzuință și cumpătare.

Salina Turda

Salina Turda se găsește în zona Durgău – Valea Sărată din Turda. Intrarea în Salină (prin galeria de acces Franz Josef) se face din str. Salinelor 54A (cartierul Turda Nouă). Zăcămintele de sare din Transilvania (exploatate sistematic în cursul vremii la Ocna Dejului, Cojocna, Turda, Ocna Mureș, Ocna Sibiului și Praid) s-au format cu 13,5 milioane de ani în urmă, într-o mare cu adâncime redusă și sub un climat tropical foarte cald. Stratul de sare se întinde pretutindeni în subsolul Transilvaniei, având o grosime de cca 400 m. Straturile groase de sedimente depuse ulterior deasupra celui de sare, au apăsat cu o greutate imensă stratul maleabil (plastic) de sare, care a căutat zone mai slabe ale scoarței terestre la marginea Transilvaniei, unde s-a ridicat sub forma unor ciuperci cu înălțimi de peste 1.000 m, ajungând de multe ori chiar până la suprafața pământului (cazul localităților cu vechi exploatări de sare menționate mai sus). La Turda, ciuperca de sare are o înălțime de cca 1.200m (cercetată prin foraje relativ recente). Dovezi arheologice sigure ale exploatării sării la Durgău – Turda există din perioada preromană (50 i.C.-106 d.C.). Romanii (106-274 d.C.) au exploatat sarea la Durgău în camere piramidale de 17 – 34 m adâncime și 10 – 12m lățime. În afara masivului de sare de la Durgău, romanii au exploatat și masivul de sare învecinat de la Băile Romane (în zona ștrandului actual).

Cheile Turzii

O rezervație naturală protejată, aflată la o distanță de 6km vest de Turda, de-a lungul văii Hășdate. Cheile au o lungime de 1270 m și o înălțime a pereților de până la 250 m. În total se cunosc aici cca 60 de peșteri, firide sau arcade (resturi ale unor peșteri prăbușite), aproape toate de dimensiuni mici (doar 8 depășesc 20 m lungime, cea mai mare atingând 120m). Cheile Turzii oferă un peisaj carstic de o rară sălbăticie: stânci înalte și abrupte, creste ascuțite, turnuri de piatră, vâlcele pietroase, grohotișuri, arcade etc. Conțin peste 1.000 de specii de plante și animale, unele reprezentând elemente rare, ca usturoiul sălbatic sau acvila de stâncă. Cheile Tureni: Cheile Turului (denumite și Cheile Turenilor) sunt o rezervație naturală sălbatică, cu o suprafață de 25 ha aflată la nord de Municipiul Turda, în județul Cluj. Au o lungime de 1850 m iar pereții (înalți de 100 – 150m) sunt decorați cu diferite forme carstice: cascade, marmite, peșteri. Sunt relativ greu de străbătut. Au fost săpate de Pârâul Racilor în calcare jurasice și sunt situate între comuna Tureni și satul Copăceni, la mică distanță de drumul european E60, Cluj-Turda.