Pensiunea La Mesteceni

De făcut

Vă propunem modalități inedite de petrecere a timpului liber, în funcție de vârstă, la bazinul pentru adulți sau cel de copii. Daca ai scutec, încă, și nu îți place nici în apă, locul de joacă cu nisip, leagăne și tobogane poate fi alegerea perfectă 😉.

Susținem tot ce înseamnă mișcare, distracție, voie bună și relaxare, așadar vă puteți bucura de terenul de sport sau de o lectură bună în hamac.

Vă invităm să profitați din plin de tot ceea ce avem de oferit în inima naturii.

Denumire accesTarif lei
L-V
Tarif lei
S-D

15 mai – 15 septembrie

Enjoy adulți
Include acces vestiar, șezlong, teren de sport
40 lei50 lei
Enjoy copii 4 – 10 ani
Include acces vestiar, loc de joacă, teren de sport
30 lei40 lei
Enjoy copii < 4 ani
Include acces vestiar, loc de joacă, teren de sport
gratuitgratuit

Rezervare șezlong piscină

Din păcate vremea nu ne mai permite să facem baie afară în piscină.

Bine de știut

 • Spațiul de agrement amenajat este destinat exclusiv celor care utilizează piscina
 • Accesul cu animale de companie este interzis
 • Pentru confortul dumneavoastră capacitatea maxima admisa este de 60 de locuri în limita celor 60 de sezlonguri din dotare
 • Alimente și băuturi aduse din exterior nu sunt permise
 • Dimensiuni bazin:
  • adulți 14mX7mX1,5m
  • copii 4mX5mX0,5m
 • Apa este filtrată automat și încalzită cu panouri solare și pompă de caldură
 • Aici puteți să citiți mai multe informații legate de regulile casei 😊

La noi copiii se vor bucura de aer curat, mâncare sănătoasa, dar și de un loc de joacă special amenajat pentru ei. Spațiile destinate celor mici sunt dotate cu jocuri și jucării menite să transforme șederea la noi într-una cât mai plăcută și interesantă.

Locurile de joacă din incinta pensiunii La Mesteceni sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-3 ani, respectiv 4-12 ani.

Mini terenul de sport este amenajat cu spații în cadrul cărora se pot practica următoarele sporturi: tenis cu piciorul, baschet, minifotbal, astfel aveți ocazia de a vă bucura de activități sportive împreună cu familia și prietenii dumneavoastră.

Galerie foto

De văzut

Municipiul Cluj-Napoca

Încărcat de istorie, dar deopotrivă promotor al unora dintre cele mai moderne idei și premiere românești și internaționale, Cluj-Napoca este atestat de peste 2000 de ani. Era cunoscut în Evul Mediu pentru prosperitatea sa și, de aceea, a fost supranumit „Orașul Comoară”. El își invită astăzi contemporanii să descopere aerul medieval al străzilor sale, frumusețea arhitecturală a construcțiilor, dar și pe cea din sufletul oamenilor, modelat de-a lungul secolelor de condițiile geografice, economice și istorice, dar și de influențele culturale, care i-au făcut renumiți pe ardeleni prin seriozitate, chibzuință și cumpătare.

Salina Turda

Salina Turda se găsește în zona Durgău – Valea Sărată din Turda. Intrarea în Salină (prin galeria de acces Franz Josef) se face din str. Salinelor 54A (cartierul Turda Nouă). Zăcămintele de sare din Transilvania (exploatate sistematic în cursul vremii la Ocna Dejului, Cojocna, Turda, Ocna Mureș, Ocna Sibiului și Praid) s-au format cu 13,5 milioane de ani în urmă, într-o mare cu adâncime redusă și sub un climat tropical foarte cald. Stratul de sare se întinde pretutindeni în subsolul Transilvaniei, având o grosime de cca 400 m. Straturile groase de sedimente depuse ulterior deasupra celui de sare, au apăsat cu o greutate imensă stratul maleabil (plastic) de sare, care a căutat zone mai slabe ale scoarței terestre la marginea Transilvaniei, unde s-a ridicat sub forma unor ciuperci cu înălțimi de peste 1.000 m, ajungând de multe ori chiar până la suprafața pământului (cazul localităților cu vechi exploatări de sare menționate mai sus). La Turda, ciuperca de sare are o înălțime de cca 1.200m (cercetată prin foraje relativ recente). Dovezi arheologice sigure ale exploatării sării la Durgău – Turda există din perioada preromană (50 i.C.-106 d.C.). Romanii (106-274 d.C.) au exploatat sarea la Durgău în camere piramidale de 17 – 34 m adâncime și 10 – 12m lățime. În afara masivului de sare de la Durgău, romanii au exploatat și masivul de sare învecinat de la Băile Romane (în zona ștrandului actual).

Cheile Turzii

O rezervație naturală protejată, aflată la o distanță de 6km vest de Turda, de-a lungul văii Hășdate. Cheile au o lungime de 1270 m și o înălțime a pereților de până la 250 m. În total se cunosc aici cca 60 de peșteri, firide sau arcade (resturi ale unor peșteri prăbușite), aproape toate de dimensiuni mici (doar 8 depășesc 20 m lungime, cea mai mare atingând 120m). Cheile Turzii oferă un peisaj carstic de o rară sălbăticie: stânci înalte și abrupte, creste ascuțite, turnuri de piatră, vâlcele pietroase, grohotișuri, arcade etc. Conțin peste 1.000 de specii de plante și animale, unele reprezentând elemente rare, ca usturoiul sălbatic sau acvila de stâncă. Cheile Tureni: Cheile Turului (denumite și Cheile Turenilor) sunt o rezervație naturală sălbatică, cu o suprafață de 25 ha aflată la nord de Municipiul Turda, în județul Cluj. Au o lungime de 1850 m iar pereții (înalți de 100 – 150m) sunt decorați cu diferite forme carstice: cascade, marmite, peșteri. Sunt relativ greu de străbătut. Au fost săpate de Pârâul Racilor în calcare jurasice și sunt situate între comuna Tureni și satul Copăceni, la mică distanță de drumul european E60, Cluj-Turda.